Varje vecka anordnar Passalen aktiviteter för människor med funktionsvariationer. Följande händer under vecka 4:

Inflytelsecafè!

Datum: 21/1

Tid: kl 18.30-20.00

Plats:  Tullhusgatan 42. Orrlekens aktivitetshus.

Vad är inflytelsecafè?

Inflytelsecaféet är något alla är välkomna till och är och kommer alltid vara helt kostnadsfritt. Det är en trygg zon där vi umgås, fikar och bara har det gott. Man har även rätt till att yttra sig om vad man vill och öppna upp sig om vad som helst, och ofta har vi olika teman som vi håller som röd tråd genom kvällen.

Caféet är under projektet Ungt inflytande För personer i behov av stöd som är ett projekt som ska skapa bättre inkludering på Karlstads kommuns fritidsutbud.

Spelkväll på Tolvmansgatans fritidsgård

Datum: 22/1

Tid: 17.00-19.00

Plats: Tolvmansgatan 2.

Vi spelar sällskapsspel, Playstation eller biljard.

Vägbeskrivning (från Stora torget):
Ta buss nummer 2 mot Mjölnartorpet/Välsviken. Kliv av på Norrstrandsskolan. Fortsätt att gå längs gatan (ca 100m) tills du kommer fram till en korsning. Sväng till höger. Gå rakt (ca 300 m) tills du kommer till en rondell. Ta andra infarten (gå rakt). Sväng till höger på Tolvmansgatan. Fritidsgården ligger på vänstra sidan. Det är ett stort gult hus.