Speciella tider kräver speciella lösningar. Därför kör Passalen Karlstad alla aktiviteter online och utomhus nu. Nedan kommer info från Mina.


Inflytelsecafé 
Plats: Online på Messenger

Tid: Tisdagar 18.30-20.00

Datum:  21/4 och 28/4 

Inflytelsecaféet är något alla är välkomna till och är och kommer alltid vara helt kostnadsfritt. Det är en trygg zon där vi umgås, och bara har det gott. Man har även rätt till att yttra sig om vad man vill och öppna upp sig om vad som helst, och ofta har vi olika teman som vi håller som röd tråd genom kvällen.

Så här gör du för att delta:

  • 1.        Om du inte redan är Facebook-kompis med Mina Passalen lägger du till mig, samt kollar att du har Messenger nedladdat på din dator eller telefon. 
  • 2.        Anmäl att du vill delta genom att skicka sms till 070 798 39 51. Du kan också anmäla dig genom att skriva till Mina Passalen på Messenger. 
  • 3.        Kl 17 tar jag kontakt med er som anmält att ni vill delta och startar en chatt för  bingospelet. När alla deltagare är på plats så startar jag upp ett videosamtal!

Aktivitetskvällar

Plats: Tolvmansgatan 2 ( Tolvmansgtans fritidsgård) och/eller Messenger.

Tid: Onsdagar 17.00-19.00 

Datum:

* 22/4 Musikworkshop (Obs! 17.00 – 20.00) både på Tolvmansgatan och Messenger

* 29/4 Bingokväll på Messenger

Anmäl dig gärna till Mina dagen innan aktiviteten på telefon 0707983951 eller via messenger till Mina Passalen.

Deltagande på plats (Tolvmansgatan 2):

Alla som anmält för att vara med på Tolvmansgatans fritidsgård möts upp utanför ingången vid aktivitets start.

Deltagande genom Messenger:

Om du inte redan är Facebook-kompis med Mina Passalen lägger du till mig, samt kollar att du har Messenger nedladdat på din dator eller telefon. Kl 17 tar jag kontakt med er som anmält att ni vill delta och startar en chatt för aktiviteten. När alla deltagare är på plats så startar jag upp ett videosamtal!

Ungdomskvällar

Plats: Tolvmansgatans Fritidsgård (Tolvmansgatan 2) och/eller Messenger


Tid: Torsdagar 17.00-19.00

Datum:

* 23/4 Kubbspel på Tolvmansgatans fritidsgård

* 30/4 Frågesport på Messenger


Anmäl dig gärna dagen innan aktiviteten till Annika på Messenger, Annika Passalen.

Deltagande på plats (Tolvmansgatan 2):

Alla som anmält för att vara med på Tolvmansgatans fritidsgård möts upp utanför ingången vid aktivitets start.

Deltagande genom Messenger:

Om du inte redan är Facebook-kompis med Annika Passalen lägger du till mig, samt kollar att du har Messenger nedladdat på din dator eller telefon. Kl 17 tar jag kontakt med er som anmält att ni vill delta och startar en chatt för aktiviteten. När alla deltagare är på plats så startar jag upp ett videosamtal!