Presentation: I dessa oroliga tider är det inte mycket som är kul. Det är kurvor som inte plattas till. Det går sämre för oss än våra grannländer. Och det undras varför man i helvete inte stänger gymmen. Detta är frågor jag inte har en som helst aning om hur de ska hanteras. Vad jag däremot vill tro är att jag nu framöver kommer kunna ge er lite andrum. Fritt från Tegnell och skyddsmasker.

Tillsammans med Funkisliv presenterar vi nu Funkisflams i coronatider. Korta krönikor jag kommer lägga ut två gånger i veckan fyra veckor framåt som handlar om något kul, snöpligt eller mörkt jag upplevt på grund av mitt handikapp. Det är inte mycket, men det är kanske fem minuters behövlig verklighetsflykt ni kommer få. Får jag damma av klyschan ingen kan göra allt men alla kan göra något?

Håll till godo. Puss!

Betapred – en kärlekshistoria

Jag har aldrig experimenterat med droger. Jag räknar inte ner timmarna till fredag kväll för att vildsint klättra på väggarna. Jag är ingen vidare festprisse alltså. men jag har en i alla fall en grej som kolatorskar inte ens visste att de vill ha. Har ni hört talas om Betapred? Nej, tänkte väl det. Det är inte ofta jag känner en inre kraft som förmår mig att vilja springa ett maratonlopp men med Betapred i kroppen ain’t no mountain high enough. Man blir både skarp, stark och snygg av det. Det är alltså guld i tablettform som vi har att göra med.

Hur får man då tag på detta? Ja, min dealer har över 300 högskolepoäng. Vad har han för nummer? undrar ni desperat. 1177. Jag skulle dock vilja poängtera att det är en receptbelagd medicin som bör tas med försiktighet och enligt läkarens ordination. Men. Är det fest så är det, och ingen minns en fegis.