Aspiepower media och (H)järnkoll i Värmland bjuder in till en föreläsning med Joanna Halvardsson.

Joanna är 32 år och är uppvuxen i Hagfors. Vid 16 års ålder fick hon diagnosen Aspergers syndrom men då var det redan försent för hon hade försökt ta sitt liv redan som 14-åring. Hon hade en jobbig skolgång med klippkort på psykiatrin och försökte ta sitt liv nio gånger.

Efter 15 år med psykisk ohälsa har hon hittat tillbaka till livet, utbildat sig till journalist och driver i dag eget företag och är en prisad föreläsare. Joanna kommer ta med oss på sin resa och bjuda på en rolig, gripande och informativ föreläsning om hur det kan vara att leva med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2.

NÄR: 6 MAJ KLOCKAN 18.00 – 20.00
VAR: KARLSTAD, KUNGSGATAN 1
PRIS: 250 KRONOR

Det finns ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Säkra din plats genom att mejla info@joannahalvardsson.se
Sista dagen för anmälan är 29/4. Anmälan är bindande men biljetten kan överlåtas till någon annan vid förhinder.

Läs mer om eventet här