Årets sista nummer ligger nu ute att läsa!

Framöver kommer vi spara de flesta texter tills tidningen släpps och därefter portionera ut dem. Detta kommer medföra ett litet glapp i flödet här på hemsidan under januari, men vi är snart ikapp och i fas igen!

Under nästa år kommer vi testa på några nya koncept, bland annat Funkisfördomar som ni redan nu kan få en försmak av i den senaste tidningen! Dessutom har vi klart med några nya spännande krönikörer som jag vet kommer förgylla tidningen!

Och fortsätt gärna att tipsa mig gällande exempelvis evenemang, reportagetips och ifall ni vill skriva krönikor för Funkisliv. Även framtida samarbetspartners välkomnas, oftast i alla fall. 🙂 Ni når mig på magnus@funkisliv.se.

Åter igen ett stort tack till Maxi Ica Stormarknad Karlstad, Särnmark Assistans, ICA Skåre, Nya Wermlands-Tidningen, Länsförsäkringar Värmland, Passal och Värmlandstrafik. Utan er hade Funkisliv inte funnits!

Nu går undertecknad på lite julledigt! Vi hörs igen efter helgerna!

Mvh,

Magnus