Har du någon idol eller önskegäst till vår podcast? Mejla ditt förslag och någon rad om dig själv så kanske just du kan få vara med och göra ett avsnitt tillsammans med mig, eller få dina frågor besvarade och/eller få en autograf eller selfie!

Apropå podcast: Gunn Axelsson är Projectmanager Tillgänglig Besöksnäring Värmland för Visit Värmland och i dag skulle hon och jag gjort ett podcastavsnitt på just ämnet tillgänglighet. Men sjukdom har gjort att vi inte lyckades vara tillgängliga för just varandra den här gången och därför skjuter vi upp inspelningen till efter helgerna.

Gunn Axelsson

Vad har ni för tankar, frågor och funderingar gällande tillgänglighet i Värmland? Mejla mig på magnus@funkisliv.se så tar jag upp dem med Gunn i början av det nya året.

Jag vill samtidigt passa på att tacka alla som läser och bidrar till Funkisliv! Det betyder massor. Och givetvis även ett stort tack till Funkislivs samarbetspartners: Maxi Ica Stormarknad Karlstad, Särnmark Assistans, ICA Skåre, Nya Wermlands-Tidningen, Länsförsäkringar Värmland, Passal och Värmlandstrafik. Utan er hade Funkisliv inte funnits.

En ny tidning kommer upp här innan helgen! Vi ses och hörs snart igen!

God Jul & Gott Nytt År!