Våra vänner från Passalen skapar kontinuerligt aktiviteter. Framöver väntar bland annat spelkväll och inflytelsecafé! Nedan berättar Mina lite mer om veckorna som kommer!

Inflytelsecafè!

Datum: 3/12

Tid: kl 18.30-20.00

Plats: Tullhusgatan 42. Orrlekens aktivitetshus.

Vad är inflytelsecafè?

Inflytelscaféet är något alla är välkomna till och är och kommer alltid vara helt kostnadsfritt. Det är en trygg zon där vi umgås, fikar och bara har det gott. Man har även rätt till att yttra sig om vad man vill och öppna upp sig om vad som helst, och ofta har vi olika teman som vi håller som röd tråd genom kvällen.

Caféet är under projektet Ungt inflytande För personer i behov av stöd som är ett projekt som ska skapa bättre inkludering på Karlstads kommuns fritidsutbud.

Spela spel på Tolvmansgatans fritidsgård

Datum: 4/12

Tid: 17.00-19.00

Plats: Tolvmansgatan 2.

Fritidsledare Jonas har erfarenhet av rollspel sedan tidigare och kommer att axla rollen som spelledare för rollspelet Hero quest. INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS!


Föredrar en att spela brädspel, biljard eller playstation så finns även den möjligheten. För de aktiviteterna ansvarar Mina. Vi träffas utanför fritidsgården och går in tillsammans.

Vägbeskrivning (från Stora torget):
Ta buss nummer 2 mot Mjölnartorpet/Välsviken.
Kliv av på Norrstrandsskolan.
Fortsätt att gå längs gatan (ca 100m) tills du kommer fram till en korsning. Sväng till höger.
Gå rak (ca 300 m) tills du kommer till en rondell. Ta andra infarten (gå rakt).
Sväng till höger på Tolvmansgatan. Fritidsgården ligger på vänstra sidan.
Det är ett stort gult hus.

Ungdomskväll på Sjösala fritidsgård

Datum: 5/12

Tid: 17.00-19.00

Plats: Sjösala fritidsgård

För medlemmarna mellan 13-25. Mer info om aktiviteten kommer senare på Instagram, Facebook, hemsidan och i appen!

Så här tar vi oss till Sjösala fritidsgård: Vi som ska ta oss från Karlstad samlas kl 16.10 vid Karlstads busstation. (I ”väntehallen” utomhus, den som är precis intill parkeringen, från vilken alla bussar avgår). Kl 16.25 kliver  vi på buss 801 som går från Karlstad busstation mot Segmon. Vi kliver av vid busshållsplatsen Vålberg Norsplan kl 17.00. Där möter vi upp övriga som har anmält att de vill delta. Från busshållsplatsen tar vi oss sen gemensamt till Sjösala fritidsgård.

Kl 19.30 tar vi oss gemensamt tillbaka med samma buss ifrån busshållplatsen vi gick av vid. Kl 19.56 är vi tillbaka på Karlstads busstation.

OBS! PASSALEN BJUDER PÅ BUSSBILJETTEN! (TUR OCH RETUR)