Våra vänner från Passalen skapar kontinuerligt aktiviteter. Vecka 45-46 väntar bland annat stickcafé och fredagsmys på Sjösala fritidsgård! Nedan berättar Mina mer om veckorna som kommer!

Inflytelsecafè!

Datum: 5/11

Tid: kl 18.30-20.00

Plats:  Tullhusgatan 42. Orrlekens aktivitetshus.

Vad är inflytelsecafè?

Inflytelscaféet är något alla är välkomna till och är och kommer alltid vara helt kostnadsfritt. Det är en trygg zon där vi umgås, fikar och bara har det gott. Man har även rätt till att yttra sig om vad man vill och öppna upp sig om vad som helst, och ofta har vi olika teman som vi håller som röd tråd genom kvällen.

Caféet är under projektet Ungt inflytande För personer i behov av stöd som är ett projekt som ska skapa bättre inkludering på Karlstads kommuns fritidsutbud.

Stickcafè!

Datum: 6/11

Tid: kl 17.00-18.30

Plats: Tullshusgatan 42, Orrlekens aktivitetshus.

På plats kommer det finnas stickor, stickringar och garn. Vill en ta med sig eget handarbete så får en naturligtvis göra.

Fredagsmys på Sjösala fritidsgård!

Datum: 8/11

Tid: kl 17.00-19.00.

Plats: Sjösala fritidsgård (ligger på Långgatan 57 i Vålberg)

Fredagsmyset på Sjösala fritidsgård fortsätter! Vill du fixa gofika åt de andra besökarna? Skicka ett sms till mig på 070 798 39 51 senast på onsdag (köket har begränsat antal platser och de som tar sig an uppgiften att ordna fika får gratis– för de övriga kommer det att kosta 2-5 kr) Vill du bara äta gott och ha det gott? Det går också bra! Skicka ett sms till mig senast torsdag i sådana fall J

Så här tar vi oss till Sjösala fritidsgård: Vi som ska ta oss från Karlstad samlas kl 16.10 vid Karlstads busstation. (I ”väntehallen” utomhus, den som är precis intill parkeringen, från vilken alla bussar avgår). Kl 16.25 kliver  vi på buss 801 som går från Karlstad busstation mot Segmon. Vi kliver av vid busshållsplatsen Vålberg Norsplan kl 17.00. Där möter vi upp övriga som har anmält att de vill delta. Från busshållsplatsen tar vi oss sen gemensamt till Sjösala fritidsgård.

Kl 19.30 tar vi oss gemensamt tillbaka med samma buss ifrån busshållplatsen vi gick av vid. Kl 19.56 är vi tillbaka på Karlstads busstation.

OBS! PASSALEN BJUDER PÅ BUSSBILJETTEN! (TUR OCH RETUR)


Inflytelsecafè!

Datum: 12/11

Tid: 18.30-20.00

Plats: Tullhusgatan 42. Orrlekens aktivitetshus.

Spela spel på Tolvmansgatans fritidsgård

Datum: 13/11

Tid: 17.00-19.00

Plats: Tolvmansgatan 2.

Premiär för Spela spel! Fritidsledare Jonas har erfarenhet av rollspel sedan tidigare och kommer att axla rollen som spelledare i uppstarten av rollspelet Dungeons and dragons. INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS!

Föredrar man att spela brädspel, biljard eller Playstation så finns även den möjligheten. För de aktiviteterna ansvarar Mina. Vi träffas utanför fritidsgården och går in tillsammans.

Vägbeskrivning (från Stora torget):
Ta buss nummer 2 mot Mjölnartorpet/Välsviken
Kliv av på Norrstrandsskolan
Fortsätt att gå längs gatan (ca 100m) tills du kommer fram till en korsning. Sväng till höger.
Gå rak (ca 300 m) tills du kommer till en rondell. Ta andra infarten (gå rakt).
Sväng till höger på Tolvmansgatan. Fritidsgården ligger på vänstra sidan.
Det är ett stort gult hus.


Fredagsmys på Sjösala fritidsgård!

Datum: 15/11

Tid: kl 17.00-19.00.

Plats: Sjösala fritidsgård (ligger på Långgatan 57 i Vålberg)

Vi tar oss dit och tillbaka enligt beskrivningen för 8/10! Passalen bjuder på bussbiljetten (tur och retur).

Hoppas vi ses!

Bästa hälsningar,

Mina.

Ni når mig på 070 798 39 51. Anmäl ert deltagande dagen innan aktiviteten sker genom att skicka ett sms till mig!