Våra vänner från Passalen skapar kontinuerligt aktiviteter. Vecka 41 väntar åter inflytelsecafé och fritidsgårdshäng! Nedan berättar Mina mer om veckan som kommer!

Inflytelsecafè

8/10 är det inflytelsecafè.
Tid: 18.30-20.00

Plats: Tullhusgatan 42. Orrlekens aktivitetshus.

Vad är inflytelsecafè?

Inflytelscaféet är något alla är välkomna till och är och kommer alltid vara helt kostnadsfritt. Det är en trygg zon där vi umgås, fikar och bara har det gott. Man har även rätt till att yttra sig om vad man vill och öppna upp sig om vad som helst, och ofta har vi olika teman som vi håller som röd tråd genom kvällen.

Caféet är under projektet Ungt inflytande För personer i behov av stöd som är ett projekt som ska skapa bättre inkludering på Karlstads kommuns fritidsutbud.

Varmt välkomna!

Fritidsgård

10/10 (på torsdag) är det fritidsgårdsbesök.

Tid: 17.30-19.30.

Plats: Tolvmansgatans fritidsgård (ligger på Tolvmansgatan 2).

Vägbeskrivning (från Stora torget):

Ta buss nummer 2 mot Mjölnartorpet/Välsviken. Kliv av på Norrstrandsskolan. Fortsätt att gå längs gatan (ca 100m) tills du kommer fram till en korsning. Sväng till höger. Gå rakt (ca 300 m) tills du kommer till en rondell. Ta andra infarten (gå rakt). Sväng till höger på Tolvmansgatan. Fritidsgården ligger på vänstra sidan. Det är ett stort gult hus.

Känns det svårt att hitta? Kontakta mig på 070 798 39 51 så ses vi kl 17.15 vid statyn på Stora torget och går dit tillsammans! 😊

Hoppas vi ses!

Bästa hälsningar,

Mina, Projektledare för ungt inflytande för personer i behov av stöd