Psykisk ohälsa finns överallt. Inom alla yrken och alla samhällsklasser. I februari 2016 drabbades Erika Bergkvist av en utmattningsdepression som gjorde att hon fick pausa allt. Idrottandet, jobbet och fritiden. Erika berättar om farorna med stress, om dålig självkänsla, arbetsmiljön idag och om att aldrig bli som förut.
*
Erikas föreläsningar har dragit fulla hus under hösten och nu startar snart vårens program. Den 21 februari kan alla som vill komma på hennes föreläsning på biblioteket i Säffle. Tiden är 18.00-19.30 och ingen föranmälan krävs.
*
Om Erika:
En dansant friidrottare med rötterna i de värmländska skogarna. Skriver allt från krönikor till reklamtext och blogginlägg. Brinner för svensk idrott, hade tänkt bli arkeolog men jobbar nu med kommunikation och kultur.
Vill ni som förening, företag eller organisation boka en föreläsning med Erika eller har andra förfrågningar, e-posta då till erikabergkvist@gmail.com eller ring 070-690 90 49.