Nu tar Funkisliv lite julledigt för att samla kraft inför nästa år! Tack till alla som läser och bidrar till tidningen, podcasten och våra aktiviteter. Det betyder massor! Nya gäster och reportage är inbokade under januari, hoppas ni vill hänga på då! Tills dess så erbjuder våra vänner från Passalen roliga aktiviteter. Mer om detta kan ni läsa nedan! Vi ses någon vecka in på 2019. God jul och Gott nytt år!

JULPYSSEL PÅ UNO! 🎄❄

När: Lördag 22 december, kl. 14:00

Stad: Karlstad 

Två dagar innan julafton, vad passar då inte bättre än en pysselstund? Vi har bokat rum på Uno för att måla tavlor eller annat pyssel. Det mesta finns på plats gratis, vill du köpa t.ex. duk att måla på så finns det att köpa för ca 20 kr (annars är det helt gratis). Låt fantasin och kreativiteten flöda! 😊

Välkomna!

Anmälan görs via Passalen-appen!

*********************************

Jullov med Passalen! 
                       För dig mellan 6-15 år.
Torsdag 27 december                   Fredag 28 december
Dansstudion!                               Sundstabadet
Prova på dans.                              Baddag på badhuset.
Tid: 14:00-17:00.                           13:00-17.00.
Plats: Kungsgatan 6 D                  Sundstabadet
                          Vi bjuder på käk!
            Anmäl dig till en eller båda dagar!
                         KOSTNADSFRITT!
 
        Anmälan och frågor: Lukas@passalen.se