Den 1 mars kan alla med funktionsvariationer börja spela golf i Hammarö GK. Jag, Magnus Skoglund, kommer leda projektet och det känns väldigt spännande. Vi kommer satsa på att få till en lagkänsla och samtidigt erbjuda spelarna att utvecklas inom golfens alla olika delar. Golf bjuder på så många olika moment vilket öppnar upp många möjligheter. Alla kan inte slå 250 meter, men kanske kan bli bäst i klubben på att att putta. Och framför allt kan alla ha roligt. Ifall ni är intresserade av att bli en del av gänget så kan ni mejla mig på magnus@funkisliv.se så hör jag av mig och berättar mer!

I kväll var jag ute med Anton och hans pappa för att se och lära. Anton har ögonsjukdomen Lebers och cirka 10 procent syn. Men genom att bistå lite med riktning och uppställning så gick det utmärkt för Anton som i dag har 36 i handicap. Exempel på det fick jag se redan på första hålet i dag när han slog upp ett andraslag från skogen, Seve Ballesteros-style, till fyra meter från pinnen och därigenom gav sig själv en birdiechans.

Häng med i vår vetja. /Magnus