Nu är första avsnittet av vår podcast ute. Nervöst, pirrigt, viktigt, när psykisk ohälsa och suicidprevention diskuterades tillsammans med fina Marie Niljung (se mer info nedan). Hoppas att hennes kloka råd hjälpte Funkislivs lyssnare. Stort tack till Maxi Ica Stormarknad Värmland och Länsförsäkringar Karlstad som gör podcasten möjlig.

Mejla gärna till magnus@funkisliv.se om ni har förslag på andra gäster som ni vill att vi ska träffa.

Ps: Avsnitten kommer efter granskning även finnas på iTunes. Sök på Magnus möter – en podcast från Funkisliv.se och ”prenumerera” så missar ni inget framöver 🙂 Trevlig helg!

*********************************************************************”’

Marie Niljung har förlorat båda sina föräldrar genom självmord, eller psykologiska olycksfall som hon själv uttrycker det. Nu drivs hon av en vilja att rädda liv, bland annat genom att jobba för minskad skam och skuld kring psykisk ohälsa. Och genom sina insatser för Suicide Zero och uppskattade föreläsningar har hon lärt väldigt många att vi måste våga fråga.