Varje tisdag bjuder Passalen in till Inflytescafé – ett café som finns till för att alla ska kunna landa och känna sig trygga med att yttra sig och ventilera om precis vad man känner för eller är i behov av. På träffarna brukar det finnas olika teman som det diskuteras kring. Det rör sig ofta om teman som handlar om hur fritidsutbudet i Karlstads kommun kan bli mer inkluderande för alla människor, men också teman som kärlek, yttrandefrihet och mycket annat.
Det är helt kostnadsfritt och det bjuds på gofika!
Heja, Passalen, Karlstads kommun och framför allt ni som besöker!
Tid: Varje tisdag 18.30-20.00 på Orrlekens aktivitetshus
Anmäl via något av följande;
Passalens app: Göra.nu
Mejl: Kontakta Lukas på  lukas@Passalen.se eller telefon: 0707983951
Fotnot: Inflytescafé ingår i projektet Ungt inflytande För unga i behov av stöd som Passalen Karlstad driver i samarbete med Karlstad kommun.