Under lördagen var Funkisliv inbjudna till Storfors och deras fantastiska bordtennistjejer. Efter att hemmalaget hade besegrat Arvika och media gjort sitt så välkomnades vi ner till hagarna för att få tekniktips och spela med laget. Det blev en fin dag som uppskattades från alla håll. Jag vill rikta ett stort tack till denna fina förening för gästfriheten och önskar er lycka till i kampen om SM-bucklan!

Litauiska Storfors-spelaren Lina Misikonyte ger tips till Hampus som planerar en lurig serve.

Funkisliv försöker ordna prova-på-dagar med Värmlands föreningar med jämna mellanrum. Det kan handla om alla från sport till teatergrupper. Det absolut viktigaste budskapet är alltid att sporra till aktivitet och kanske samtidigt inspirera fler till att starta aktivitet för målgruppen. Vill ni bjuda in oss till en upplevelse? Mejla till magnus@funkisliv.se.