Brottsförebyggande Centrum i Värmland jobbar bland annat med diskrimineringsfrågor för människor med funktionsvariationer och är en av de ideella föreningar som Funkisliv samarbetar med.

Nu lanserar de en kampanj för att uppmärksamma problemet med trakasserier och sexuella trakasserier i arbetslivet. En viktig del av kampanjen är att få människor att dela med sig av sina erfarenheter. Det kan vara skönt att få del med sig och det kan också hjälpa andra att våga anmäla eller berätta. På kampanjhemsidan går det att anonymt dela med sig av sin upplevelse och det går att välja själv om den ska kunna läsas av andra och om man vill bli kontaktad för att få rådgivning. Länken hittar ni nedan.

www.envanligdagpajobbet.com

Kampanjen görs i samarbete med:

Handels Karlstad, Kommunal Västra Svealand, Lärarförbundet Karlstad, Lärarnas Riksförbund Karlstad, Unionen Värmland, Vision Karlstad samt Vårdförbundet Värmland.