Funkisliv har sedan maj 2016 arbetat för att skapa aktivitet och upplevelser för människor med funktionsnedsättning. Tillsammans med föreningslivet och eldsjälar erbjuds det fortlöpande kostnadsfria prova-på-dagar som man enkelt anmäler sig till genom mejl eller på vår Facebook-sida. Gilla oss där och på Instagram så får ni full koll på framtida evenemang.

Funkisliv är även en tidning som lyfter funkisfrågor och människor som sällan annars får det utrymme de förtjänar i traditionell media. Vi letar hela tiden efter uppslag till framtida reportage och förslag får gärna mejlas till magnus@funkisliv.se. Dessutom vill vi gärna dela med oss av era berättelser. Har ni någon krönika som ni vill att fler ska få del av? Kontakta oss så kanske det är just du som syns nästa gång här på hemsidan och/eller i tidningen. Vi hjälper givetvis till att korrläsa och stötta med texterna om ni vill det.

Välkommen till Funkisliv. Hoppas att ni kommer att trivas!

Mvh,

Magnus Skoglund